• Regionálne kolo v stolnom tenise žiačok

          • Žiačky našej školy  Hana Hromníková z 8.A, Barbora Žáková  z 8.A, Paulína Fodreková z 8.A a Linda Ševcechová zo 6. roč. sa stali víťazkami regionálneho kola súťaže v stolnom tenise, ktoré sa konalo dňa 23.11.2023 v ZŠ Odborárska v Novom Meste nad Váhom. Žiačky obhájili prvenstvo z minulého roka a postúpili do finále Trenčianskeho kraja.  

          • Otvor srdce, daruj knihu

          • Milí rodičia a milí naši žiaci, v tomto predvianočnom čase už 19. – ty rok môžu anonymní darcovia obdarovať deti zo sociálne slabších rodín v rámci projektu Otvor srdce, daruj knihu. Projekt organizuje Trenčianska nadácia a sprostredkúva dar v podobe detskej knihy deťom z nášho regiónu.

            Podporme spoločne a prispejme dobrovoľnou  sumou na tento charitatívny projekt. Naši dobrovoľníci budú od stredy 29. novembra 2023  do piatka 1. decembra 2023 zbierať Vaše príspevky do pokladničky a vyzbieraná suma bude použitá na zakúpenie vybraných kníh v trenčianskych kníhkupectvách.

            Prosím,otvorte srdcia a darujte knihu! Bližšie info: https://www.trencianskanadacia.sk/

          • Projekt RECYKLOHRY

          • Milí rodičia a žiaci,
            v rámci projektu Recyklohry, sa naša škola zapája do zberovej súťaže starých nefunkčných batérií a elektrozariadení. Nefunkčné batérie (aj batérie z mobilov a rôznych elektrozariadení) môžu žiaci počas celého školského roka vhadzovať do špeciálneho ZELENÉHO boxu umiestneného vo vestibule školy. Rôzne malé elektrozariadenia môžu vhadzovať do ČERVENEJ nádoby umiestnenej pred hlavným vchodom. Všetky podrobnosti nájdete v priloženom plagátiku.https://plagat.recyklohry.org/ 

            Ďakujeme!

          • Pasovanie druhákov za čitateľov školskej knižnice

          •       Aj v tomto školskom roku bolo prvou akciou v školskej knižnici pasovanie druhákov za čitateľov školskej knižnice. Žiaci 2. A aj 2. B triedy sa zoznámili s knihou O Guľkovi Bombuľkovi, z ktorej  musel každý prečítať časť textu. A veru dokázali, že sa naučili čítať a tak si budú môcť vypožičiavať  knihy zo školskej  knižnice, aby si ich mohli doma prečítať. Guľko Bombuľko ich potom pasoval za čitateľov a obdaroval omaľovánkou.

          • Zber starých mobilných telefónov

          • Milí učitelia, rodičia a žiaci, po zbere nepotrebného šatstva prichádzame s ďalším zberom. A ŠTARTUJEME zber starých mobilných telefónov. Hlavným partnerom je ako každoročne Orange Slovensko, ktorý najlepším 50 zberačom venuje tablety Samsung. Zber prebieha do 27. novembra, teda 3 týždne. Mobily odovzávajte v kabinete biológie, chémie a fyziky na 2. poschodí pred vyučovaním alebo počas prestávok.
            Veríme, že zber starých mobilných telefónov bude na škole úspešný, držíme vám palce, aby ste vyhrali tablet!

            https://www.recyklohry.sk/uploads/ORANGE_Recyklohry_Plag%C3%A1t.jpg

          • OK stolný tenis


          • Dňa 7.11. 2023 sa v ZŠ Trenčianska Teplá konala okresná súťaž chlapcov a dievčat v stolnom tenise družstiev. Chlapci aj dievčatá v konkurencii škôl z celého okresu preukázali svoj talent. Chlapci si napravili chuť z predchádzajúceho ročníka, kde sa nedostali na medailové pozície a tento rok si odniesli krásne 2. miesto. Nad ich sily boli iba rovesníci zo ZŠ Kubranská.
            Náročnejšiu pozíciu mali naše dievčatá, ktoré obhajovali prvenstvo z predchádzajúcich dvoch ročníkov.
            Zodpovednej a ťažkej úlohy sa napokon nezľakli a postupne sa zlepšujúcim výkonom svoju povesť a víťazstvo okresu potvrdili.

          • Beh Soblahova 51. ročník


          • Žiaci našej školy sa už tradične zúčastnili športového podujatia organizovaného v ZŠ Soblahov. Bežecké preteky žiakov takmer každej vekovej kategórie sa konali v novom jesennom formáte. Pekné októbrové počasie a priaznivé teplotné podmienky našim žiakom vyhovovali. Až v štyroch vekových kategóriách sme dokázali obsadiť 2. miesto. Zúčastneným žiakom gratulujeme k dosiahnutým výsledkom.

          • Slávnosť tekvíc

          • Po jesenných prázdninách sme sa spoločne stretli na Slávnosti tekvíc. Tento rok nám počasie neprialo, a tak sme trávili tieto chvíle v telocvični. Na tejto slávnosti sme vyhodnotili aj zber papiera, aj najkrajšie tekvičky. Naši deviataci aj napriek nepriaznivému počasiu pripravili strašidelný les v netradičnej miestnosti. Rodičia sa postarali o výborné občerstvenie. Všetkým zúčastneným veľmi pekne ďakujeme.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje